Onze keuringen & certificaten

Keuring rolsteiger ladders en trappen

Om u of uw klanten van de beste producten te kunnen voorzien, kunt u onze hulp inschalen voor het jaarlijks laten controleren van rolsteiger ladder en trappen. Naast het feit dat wij deze controles zelf belangrijk vinden, is dit ook nog eens sinds september 1998 verplicht. Al uw klimmateriaal kan daarom nauwkeurig nagelopen worden door ons en de inspecties worden uitgevoerd op de grond van de juiste normeringen. Wij kunnen bij u langskomen om het materiaal te inspecteren en waar nodig te repareren of onderdelen te vervangen. Dit gebeurt allemaal volgens de juiste normering.

Steigers, trappen en ladders keuren

Alle onderdelen van het klimmateriaal worden geïnspecteerd, gecodeerd en voorzien van een veiligheidsvignet bij goedkeuring. Indien nodig voeren wij kleine reparatiewerkzaamheden voor u uit. Dit doen wij wanneer er bijvoorbeeld een ladderschoen, popnagel of een ander onderdeel vervangen dient te worden. Zijn er onderdelen afgekeurd? Dan kunt u bij ons een prijsindicatie opvragen voor de eventuele reparatiekosten of vervangingskosten van het desbetreffende onderdeel. De inspectie van het klimmateriaal kan bij u op locatie gebeuren of bij ons in Beilen.

Keurmeester klimmateriaal

De inspecties worden uitgevoerd op de grond van NEN en EN-normeringen. Zo zijn de ladders en trappen gekeurd volgens de NEN-2484 en EN-131 normeringen, de rolsteigers volgens de: EN-1004 en EN-1298 normering en al het elektrische gereedschap via de NEN-3140. Bij de inspectie nemen we elk onderdeel van het klimmateriaal mee. Na de inspectie wordt er een keuringsrapport opgemaakt.

Contact met Waninge Verhuur

Wilt u uw klimmateriaal, rolsteiger, ladders of trappen laten keuren door een erkend bedrijf? Dan helpen wij u graag met de keuring op locatie of bij ons in Beilen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons telefonisch te benaderen via 06 53 711 028 of door ons een mail te sturen. Ook kunt u ons een Whatsapp bericht sturen. Na inspectie bent u verzekerd van veiligheid volgens de juiste normeringen. Wilt u langskomen bij Waninge Verhuur? Wij zijn te vinden op het volgende adres: Kanaalweg 11, 9411 KB in Beilen.